Keminsuun Nuorisoseura ry.

Haluatko vuokrata taloa?
p. 045 162 4414 /Hanna Littow

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Etsitkö idyllistä juhlapaikkaa?

Keminsuun Nuorisoseurantalo on suosittu häiden ja muiden juhlien viettopaikka. Idyllinen ja perinteinen seurantalo maalaismaisemassa houkuttelee suunnittelemaan elämäsi juhlat. Taloon kannattaa tulla tutustumaan kauempaakin, sillä mm. avara sali ja hyvin varusteltu keittiö ja ravintola helpottavat juhlajärjestelyjä huomattavasti.

Taloa vuokrataan 1.6. - 31.8. välisenä aikana. Talo luovutetaan vuokraajalle torstaina klo 18.00. Talo luovutetaan takaisin sunnuntaina klo 15.00 mennessä siinä kunnossa kun se oli vuokrattaessa.

Talon vuokra on 750€. Hintaan sisältyy talon käyttö sovittuna ajankohtana, pöytäliinat ja siivous. Vuokrauksesta tehdään sitova kirjallinen sopimus.

Taloa vuokrataan numerosta p. 045 162 4414 /Hanna Littow (yhteydenotot pääasiassa kello 17 jälkeen). Numeroon voi lähettää myös viestin ja lähettäjään otetaan yhteys mahdollisimman pian. Tutustuminen juhlapaikkaan sovitaan samasta numerosta.

Talon vuokraustilanteen ja tulevien kesien vapaat viikonloput näkee oheisesta tapahtumakalenterista. Viimeisin tilanne varmistuu aina puhelimitse.

Nuorisoseurantalon vuokraus, esittely, siivous ja kunnostus tapahtuu talkoovoimin. Haluamme juhlaväen viihtyvän vanhassa ja arvokkaassa talossamme. Niinpä vastaamme auliisti kysymyksiinne ja otamme mielellämme vastaan ideoitanne.