Keminsuun Nuorisoseura ry.

Haluatko vuokrata taloa?
p. 045 162 4414 /Hanna Littow

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Keminsuun nuorisoseurantalon

yleisiä vuokraus- ja käyttöohjeita

1. Talo vuokrataan Keminsuun nuorisoseura ry:ltä. Vuokrauspuhelimeen (p. 045 162 4414) vastaa Hanna Littow. Talon vuokraus on sitova, kun ennakkomaksu on suoritettu nuorisoseuran tilille.

1. Talon avaimet luovutetaan vuokraajalle torstaina klo 18.00. Vuokrausaika päättyy sunnuntaina klo 16.00. Avaimet (2 kpl) jätetään sunnuntaina ravintolan tiskille. Jos talon avain/avaimet hukkaantuvat, vuokraaja on velvollinen korvaamaan nuorisoseuran lukkojen vaihdot.

1. Nuorisoseuran edustaja saapuu paikalle torstaina klo 18.00, jolloin myös vuokraajan on oltava paikalla apujoukkoineen. Hän opastaa vuokraajaa pöytien laitoissa, liinojen lajittelussa sekä opastaa aina koneiden ja laitteiden käytössä.

1. Vuokraaja vastaa pöytäliinojen huolellisesta käsittelystä tilaisuuden päätyttyä. Ruoantähteet ja muut roskat on ravisteltava liinoista. Likaiset liinat kasataan ravintolan pöydälle (ei viikata). Pitopöytien kateliinoja ei saa irrottaa. Pilalle menneistä liinoista laskutetaan tilaisuuden jälkeen (30 – 50 €/kpl). Liinojen pesulaan toimittamisen ja maksun hoitaa nuorisoseura.

1. Vuokraaja ei saa kytkeä talon tiloihin ylimääräisiä suuria sähkölaitteita, koska vanhan talon sulakkeet eivät kestä liikaa kuormitusta.

1. Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Ulkona on varattu tupakantumpeille oma astia.

1. Ulkona talon vierustalla oleva jäteastia on tarkoitettu bio- ja sekajätteille. Lasi- ja muovipulloja jäteastiaan ei saa laittaa.

1. Autot parkkeerataan nuorisoseuran omalle alueelle. Kunnioitamme paikallisten asukkaiden piha-alueita.

1. Ulkona noudatetaan juhlan aikana kunnan yleistä järjestyssääntöä (rauhallinen käyttäytyminen ulkona kello 23.00 alkaen).

1. Talo jätetään juhlan jälkeen siihen kuntoon, kuin se on ollut vastaanotettaessa.

1. Jos vuokraaja joutuu perumaan varauksen, hän saa ennakkomaksun takaisin vain siinä tapauksessa, että talo saadaan vuokrattua edelleen tai jos perumisen syynä on kuolema tai henkilökohtainen taloudellinen konkurssi (kuluttajansuoja-asiamiehen ohjeistus).

Päivitetty marraskuussa 2013